Pagalba

Prekių pristatymas

Per kiek laiko?
Darbo dienomis iki 15 val. užsakytos* prekės bus pristatytos jau kitą darbo dieną. Prekes, užsakytas po 15 val. darbo dienomis bei savaitgaliais ir švenčių dienomis, pristatysime per artimiausias dvi darbo dienas. Apie užsakymo vykdymo eigą būsite informuojami el. paštu. Užsiregistravę lankytojai užsakymo būklę matys savo paskyros dalyje „Mano užsakymai”.
*Užsakymas laikomas priimtu gavus apmokėjimą arba pirkėjui pasirinkus atsiskaitymo grynais pristatymo metu būdą.
Kiek kainuoja?
Užsakius už 50 € ir daugiau, pristatymas nemokamas. Jei užsakymo vertė mažesnė nei 50 € Lt, pristatymas kainuos 2,9 €. Už atsiskaitymą grynais pristatymo metu imamas papildomas 1 € Lt mokestis (nepriklausomai nuo užsakymo vertės).
Kas pristato?
MIOKI prekes pristato logistikos bendrovė „DPD”.
Kur gali būti pristatytos prekės?
Prekes galime pristatyti nurodytu namų ar darbo adresu visoje Lietuvoje. Jei prekes atsiimsite ne Jūs, užsakyme nurodykite asmenį, kuriam reikėtų įteikti siuntinį.

Prekių atsiėmimo taškai

DPD siuntų taškai – tai populiarių parduotuvių ir paslaugų teikimo vietų tinklas susidedantis iš daugiau nei 60 siuntų atsiėmimo taškų ir esantis daugiau nei 40 Lietuvos miestų.

Tai yra puiki alternatyva kurjerių tarnybai ir tinka visiems, kurių kaimynystėje arba pakeliui yra DPD siuntų taškas. Pagrindinis šios paslaugos privalumas yra tai, kad nereikia derinti prekių atsiėmimo laiko su kurjeriu, nes apie galimybę atsiimti prekes gavėjas yra informuojamas el.paštu ir/arba SMS žinute.

Prekių atsiėmimo terminas – net 7 kalendorinės dienos, o pristatymas iki atsiėmimo taško – toks pats greitas kaip ir siunčiant per kurjerių tarnybą.

Pristatymo į bet kurį DPD siuntų tašką kaina yra 2 €.

Naujausią DPD siuntų taškų sąrašą rasite čia: http://www.dpd.lt/lt/main/dpd-siuntu-taskas/vietos

Mokėjimo būdai

Apmokėti už prekes galite trim būdais:

1. Grynais pinigais kurjeriui
2. Internetine bankininkyste 

1. GRYNAIS PINIGAIS KURJERIUI

Galite sumokėti grynaisiais Jūsų siuntos pristatymo metu. Ši paslauga papildomai kainuoja 1 €.

2. Internetinė bankininkystė

Lietuvos bankai: SWEDBANKSEB arba DNB ir kiti.

Prekių grąžinimas ir keitimas

Prekes galite grąžinti arba pakeisti per 14 dienų nuo pristatymo dienos.. Grąžinamos (keičiamos) prekės turi būti grąžinamos nepažeistoje pakuotėje.

Jei prekės grąžinamos ar keičiamos dėl MIOKI padarytos klaidos, su grąžinimu (keitimu) susijusias prekių siuntimo išlaidas apmoka MIOKI.

Jei prekės grąžinamos ar keičiamos pirkėjo iniciatyva, už prekių pristatymo išlaidas apmoka pirkėjas: grąžinimo atveju – 3 €, prekių keitimo atveju – 6 € (kainos nurodytos su PVM).

Dėl prekių grąžinimo ar keitimo susisiekite su mumis