Naktinės sauskelnės kelnaitės mergaitėms MOONY 13-28 kg.

22 vnt.

Kaina 19,80 

Šios sauskelnės kelnaitės sumodeliuotos atsižvelgiant į mergaičių anatominius ypatumus, minkštos patogios, nevaržančios vaiko judesių. Tai naujos kartos MOONY sauskelnių linija, atjaujinta 2013 m.

Pagaminta Japonijoje.

Neturime

Prekės kodas 807

PIRKITE IKI 15 VAL., IR PREKES PRISTATYSIME
KITĄ DARBO DIENĄ

NEMOKAMAS PRISTATYMAS NUO € 55,00

ATSIIMKITE PREKES SAU PATOGIU LAIKU DPD SIUNTŲ TAŠKE.

Švelnus ir gerai sugeriantis vidinis sluoksnis

Vidinio sluoksnio paviršiui naudojamas audinys iš suvelto mikropluošto – pro tarp plaušelių esančius tarpelius skystis greitai susigeria, o oras – geriau cirkuliuoja, nesusidaro šiltnamio efektas, užpakaliukas lieka sausas ir nešunta net kai sauskelnės yra pilnos.

Kelnaitės yra plonos ir minkštos

Žinoma, jos yra storesnės, nei medvilninės kelnaitės, tačiau plonesnės ir gerokai minkštesnės nei dauguma kitų sauskelnių. Ypatingai minkštas yra sauskelnes prilaikantis juosmuo: šis juosmuo pagamintas naudojant Soft Retch technologiją, yra platus, tamprus (lyginant su ramybės būsena, ištempus sauskelnių plotis – du kartus didesnis), tad kelnaites užmauti paprasta net ir judriam mažyliui. Numauti jas taip pat paprasta: tereikia perplėšti šoninę siūlę.

Kiti privalumai

Impregnuotos dvigubos apsauginės klostės apie šlaunis yra aukštos, tačiau išties minkštos ir patikimai. apglundančios – išorinę apsauginę klostę formuoja 8 plonytės gumutės.

Be aromatizatorių ir dažiklių kurie ne tik gali dirginti jautrią vaiko odelę, bet ir suteikia sauskelnėms nemalonaus, sintetinio kvapo.

Drėgmės indikatorius sauskelnėms pildantis, geltonos vertikalios juostelės palaipsniui keičia spalvą į mėlyną.

Pritaikytos specialiai mergaitėms – pagal jų anatominius privalumus.

Nečeža, kai vaikas vaikšto, juda, nes jose nėra čežančio plastiko detalių.

Utilizavimo lipukas skirtas tam, kad susukę panaudotas sauskelnės galėtumėte jas užfiksuoti.

PATARIMAS! Jei mažylis pasiekė ant pakuotės nurodytą viršutinį ribinį svorį, rekomenduojame rinktis didesnio dydžio sauskelnes.

Dydis NB S M L XL
Vaiko svoris 3-5 kg 4-8 kg 6-11 kg 9-14 kg 12-22 kg